Starters/ Celebration/ Meat & Fish Le Velouté de Moules au Safran Sorry, this entry is only available in French. cheapCook Easyde saisongastronomiegastronomyKenwoodmoulesmusselsPas cherpotagesaffronsafransoupsoupevelouté By Emma 5 Cod Fillet with Coconut Milk Malaysian Pork Noodles (Hakka Mee) You Might Also Like Fig and smoked Duck Fillet Skewers 3 November 2024 Spinach and Ricotta Phyllo Pie 3 June 2022 Asparagus with Almond Crust 29 March 2023 5 Comments Reply LadyMilonguera Sunday November 14th, 2021 at 08:07 PM Quelle jolie idée ce velouté… Reply Emma Monday November 15th, 2021 at 07:32 AM merci !!! Reply Corinne Garcia Tuesday November 16th, 2021 at 08:04 PM Bonsoir Emmanuelle Est- ce possible au thermomix ? Reply Emma Tuesday November 16th, 2021 at 09:00 PM Oui tout à fait Corinne. Vous procèderez de la même manière. 😉 Reply Emma Wednesday November 17th, 2021 at 09:33 AM en prenant peut-être le panier pour éviter un blocage avec les couteaux 😉 Leave a Reply Cancel ReplyName * Email * Website Δ
5 Comments
LadyMilonguera
Sunday November 14th, 2021 at 08:07 PMQuelle jolie idée ce velouté…
Emma
Monday November 15th, 2021 at 07:32 AMmerci !!!
Corinne Garcia
Tuesday November 16th, 2021 at 08:04 PMBonsoir Emmanuelle
Est- ce possible au thermomix ?
Emma
Tuesday November 16th, 2021 at 09:00 PMOui tout à fait Corinne. Vous procèderez de la même manière. 😉
Emma
Wednesday November 17th, 2021 at 09:33 AMen prenant peut-être le panier pour éviter un blocage avec les couteaux 😉