Starters/ Celebration/ Meat & Fish Le Velouté de Moules au Safran Sorry, this entry is only available in French. cheapCook Easyde saisongastronomiegastronomyKenwoodmoulesmusselsPas cherpotagesaffronsafransoupsoupevelouté By Emma 5 Cod Fillet with Coconut Milk Malaysian Pork Noodles (Hakka Mee) You Might Also Like Lentils “a la royale” 12 January 2017 Lamb Massaman (red Curry) 11 January 2020 Crustless Chorizo Quiches 11 October 2023 5 Comments Reply LadyMilonguera Sunday November 14th, 2021 at 08:07 PM Quelle jolie idée ce velouté… Reply Emma Monday November 15th, 2021 at 07:32 AM merci !!! Reply Corinne Garcia Tuesday November 16th, 2021 at 08:04 PM Bonsoir Emmanuelle Est- ce possible au thermomix ? Reply Emma Tuesday November 16th, 2021 at 09:00 PM Oui tout à fait Corinne. Vous procèderez de la même manière. 😉 Reply Emma Wednesday November 17th, 2021 at 09:33 AM en prenant peut-être le panier pour éviter un blocage avec les couteaux 😉 Leave a Reply Cancel ReplyName * Email * Website Δ
5 Comments
LadyMilonguera
Sunday November 14th, 2021 at 08:07 PMQuelle jolie idée ce velouté…
Emma
Monday November 15th, 2021 at 07:32 AMmerci !!!
Corinne Garcia
Tuesday November 16th, 2021 at 08:04 PMBonsoir Emmanuelle
Est- ce possible au thermomix ?
Emma
Tuesday November 16th, 2021 at 09:00 PMOui tout à fait Corinne. Vous procèderez de la même manière. 😉
Emma
Wednesday November 17th, 2021 at 09:33 AMen prenant peut-être le panier pour éviter un blocage avec les couteaux 😉