Hey you all !
I’m so sorry but lately I’m super busy and spending time translating my posts is time I don’t have.
So I’ll just translate the recipe itself for you !
I hope you’ll enjoy it anyway …
The recipe, Chef !
Cut your eggplant in 1 cm cubes. Mince the onion and stir fry with the olive oil in your casserole for 1 minute. Add the eggplant cubes and 2 teaspoons of ground cumin. Add the grated garlic and put the lid. Leave at medium heat for 5 minutes, mix from time to time. Pour the tomato pulp, 1/2 cup of water, the honey and the rest of the spices. Add salt. Cook at low heat with lid for 1 hour 15 minutes. Add finally the chickpeas and adjust seasoning. Cook 15 more minutes. When serving, chop the herbs and spread them on your eggplant stew.Eggplant Stew with Tomato and Chickpeas
Ingredients
Instructions
9 Comments
LadyMilonguera
Wednesday November 25th, 2020 at 05:47 PMCe confit n’est pas pour me déplaire…
Emma
Wednesday November 25th, 2020 at 06:06 PMJe n’en doute pas un instant !! Nos goûts sont très similaires !! 😉
Gaud
Wednesday December 16th, 2020 at 10:33 PMRecette faite au diner lundi, facile Rapide et bon! Et Saint! Parfait merci!
Gaud
Wednesday December 16th, 2020 at 10:36 PMSain pardon! (Correcteur automatique!!) ?
Emma
Wednesday December 16th, 2020 at 10:38 PM😉 top !! c’était mon repas ce soir, je ne m’en lasse pas ! 🙂
Roani75
Sunday February 21st, 2021 at 12:36 PMDélicieux et simple à préparer ! Encore meilleur réchauffé et accompagné d’une semoule couscous ou boulgour est un vrai plaisir gustatif !
Emma
Monday February 22nd, 2021 at 07:57 AMJe suis tout à fait d’accord !! je le prépare souvent en avance et je le réchauffe après ! 😉
Evelyne
Monday June 28th, 2021 at 08:51 PMCe plat me semble excellent mais une petite chose m’inquiète : le temps de cuisson, 1h ça me parait vraiment beaucoup ????? même à feu très doux ! sans compter les 15 mn qui suivent pour les pois chiche.
Emma
Tuesday June 29th, 2021 at 07:54 AMc’est ce qui rend cette recette vraiment délicieuse… essayez, vous verrez 😉