Hello my friends!
It’s the first time for me to make a recipe with einkorn (I know… what??? why did I wait so long??), but it definitely won’t be the last. I’m telling you !
Here’s my one pot einkorn, made exactly as a one pot pasta recipe.
Let’s see the recipe, Chef !
One Pot Einkorn
Ingredients
- 200 g einkorn
- 1 parsnip
- 2 slices of smoked pork belly
- 1/2 onion
- 2 handful spinach
- 30 g parmesan
- 1 chicken stock cube
- 400 g water
- 50 g cream
- Salt
- Pepper
Instructions
Peel and cut the parsnip in small cubes.
Cut the pork belly.
Peel and chop the onion.
Cut the parmesan in thin slices.
Place the einkorn, the cubes of parsnip, the pork belly, the onion, the parmesan and then the stock cube in a large sauce pan.
Add salt and pepper.
Pour water.
Cook at medium heat for 20 minutes with lid, mix gently from time to time.
At the end of cooking, add the cream.
Serve!
2 Comments
Popeline
Sunday March 10th, 2024 at 01:33 PMune belle découverte pour moi ! C’est à la fois fondant et crémeux. Nous avons beaucoup aimé. J’avoue que j’étais septique, mais la curiosité l’a emporté, et me voilà conquise. ( Perso, j’ai ajouté les épinards avant la fin de la cuisson. Il me semble que ce n’est pas dit dans la recette). Merci pour cette fabuleuse recette.
Emma
Sunday March 10th, 2024 at 03:12 PMj’en suis ravie !!